«

»

MeeGo / WP7 -tyylinen näppäinlukko, Slide Unlock v1.0.0

Pyyhkäisyllä avattavat näppäinlukot ovat jo vakiona lähes kaikissa nykyisissä älypuhelimissa. Valitettavasti esimerkiksi Nokia N8:sta tätä ominaisuutta ei vakiona löydy ainakaan tällä hetkellä. Mikäli kuitenkin tällaisen haluaa on Nokia Kaupassa saatavilla useita kolmansienosapuolten sovelluksia juurikin tähän tarkoitukseen. Tässä jälleen yksi, Slide Unlock.

Sovellus on hyvin yksinkertainen, eikä siitä löydy juurikaan mitään erikoisempia asetuksia. Sovelluksen avattua, voidaan valita tyyli MeeGo tai WP7, tosin näiden kahden ero on hyvin minimaalinen ja koskeekin lähinnä kellon paikkaa ja päivämäärän esitystapaa. Myöskin pyyhkäisy on mielestäni hieman vanhanaikainen, koska taustalta paljastetaan ensin pelkkä musta tausta, lisäksi esimerkiksi vaakatuki puuttuu täysin.

Joka tapauksessa ihan kokeilemisen arvoinen sovellus, sillä se on ilmainen. Mikäli säätöjä kaipaa lisää suosittelen ehdottomasti tutustumaan SwipeUnlock -sovellukseen.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Nokia Kaupasta.

Slide Unlock v1.0.0

Slide Unlock v1.0.0

 


 • EPe

  Kyllä N8 aukee näppärämmin siitä lukitusnapista. Jos “pyyhkäisy” avauksen asentaa, niin jotain pitää kuitenkin painaa ennen pyyhkäisyä, miksei avaa vaan sillä napilla ?? Enkö huomaa jotain hienoa lisäarvoa tuossa ?

  • n8fin

   Osittain samaa mieltä… sillä itsellänikin nämä ovat jääneet kuitenkin aika vähäiselle käytölle. Kun pitää saada puhelin nopeasti käyttöön niin näistä hienouksista ei ole muuta kuin haittaa… ja tietysti juuri silloin kun on kiire tämä pyyhkäisy -sovellus tekee jonkun tempun ja jää jumiin… :D

 • vilu

  Ihan kiva ohjelma, varsinkin kun on ilmainen. Huono tuossa on vaan se, ettei sitä voi asettaa käynnistymään automaattisesti puhelimen käynnistyksen yhteydessä ja lisäksi se näkyy koko aika avoimien ohjelmien listassa eikä sitä saa sieltä “piilotettua” niin kuin esim MazeLockin saa.