«

»

Kuvissa Nokia Belle FP2/Donna? (113.010.0205)

 

MyNokiaBlog on saanut käsiinsä kuvia joiden epäillään olevan peräisin seuraavasta suuremmasta Nokia Belle -päivityksestä. Kuvista selviää muun muassa uusittu näppäimistö jossa ehdotetaan sanoja näppäimistön yläpuolella, lisäksi olisi tulosssa uusi galleria jossa valokuvien jakamisvalinta, uusi musiikkisoitin ja uusittu swipe-tyylinen lukitusnäyttö jossa näyttö avataan pyyhkäisemällä. Kuvien mukaan myös aloitusnäytön alapalkkiin oltaisiin lisäämässä uusi hakuvalinta -painike josta voisi kenties hakea sovelluksia, yhteystietoja yms.

Joidenkin tietojen mukaan kyseessä olisi Nokia 701 ja firmware -versio (113.010.0205) Belle Featured Pack 2 (Donna?) ja kuvat olisivat Nokia RDA -sivustolta jossa kehittäjät voivat testailla sovelluksiaan eri puhelimlla ja eri päivitysversioilla.

Kaikki kuvat nähtävissä MyNokiaBlog ja Nokia HDblog Italy -sivustoilla.

Donna / FP2 - Uusi näppäimistö (Kuva: MyNokiaBlog)

Donna / FP2 - Uusi näppäimistö (Kuva: MyNokiaBlog)

 

Donna / FP2 - Galleria (Kuva: MyNokiaBlog)

Donna / FP2 - Galleria (Kuva: MyNokiaBlog)

Donna / FP2 - Alapalkki (Kuva: MyNokiaBlog)

Donna / FP2 - Alapalkki (Kuva: MyNokiaBlog)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähteet: MyNokiaBlog, Nokia HDblog Italy


 
 • APH

  Jukka:
  Ei voi ymmärtää, miksi nuolet on otettu pois näppäimistöstä. Windows Phonessa sama homma, tekee tekstin muokkaamisesta paljon vaikeampaa.

  WP:ssä kun painat näppäimistön ollessa auki, sormea hetken näytöllä, ilmestyy viiva jonka avulla voit siirtää kirjoituskohdan haluaamaasi paikkaan.

 • Jukka

  Ei voi ymmärtää, miksi nuolet on otettu pois näppäimistöstä. Windows Phonessa sama homma, tekee tekstin muokkaamisesta paljon vaikeampaa. :(

 • Peki

  JESSSS!!!

  Ei näytä Symbianin loppua tulevan nyt IHAN HETI, HYVÄ NÄIN. Kun kerran menin ostamaan Nokia 701:n…

  BTW,
  Tässä laitteessa on POTKUA!