«

»

Kokeile Windows Phonea, WPEmu for Symbian v2.2.5

 

WPEmu for Symbian on sovellus jonka on tarkoitus tuoda ns. “WP -emulaattori” puhelimeen. Näin voit kokeilla miltä tuntuu käyttää Windows Phone -käyttöjärjestelmää. Sovelluksessa voit muuttaa “tiilien” väriä, mutta juuri muita asetuksia ei sitten löydykkään. Ihan mielenkiintoinen toteutus, sillä “tiilistä” avautuu ihan oikein puhelimen omat sovellukset. Esimerkiksi kun klikkaat “Calendar”, avautuu puhelimen kalenteri jne. Käyttöliittymä ja sen tuntuma ei valitettavasti ole kuitenkaan sillä tasolla mitä se on ihan oikean Lumia -puhelimen kanssa. Sovelluksen käyttö ei ole tarpeeksi sujuvaa pienen tökkimisen vuoksi, jotta sitä voitaisiin verrata oikeaan Windows Phone kokemukseen.

Mielestäni tällaiseksi sovellukseksi 2 euron hinta on kohtuuttoman korkea. Paremman kuvan Windows Phone -puhelinten käyttöliittymästä saa katselemalla vaikka Lumia -videoita YouTubesta.

Sovellus on ladattavissa Nokia Kaupassa hintaa 2€.

Important!

Päivitetty 21.4.2012: Lisätty video.

Päänäkymä

Päänäkymä

Ihmiset

Ihmiset

Lukitusnäyttö

Lukitusnäyttö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
  • n8fin

    Lisätty video.

  • dropin

    Joo, jos oli ilmainen niin sitten oisi hyvä.. Kattelin tätä itekkin viimeviikolla ja olin jo ostamassa, mutta kaikki kommentit oli niin negatiivisiä nii “jäi hyllylle” :D