«

»

HeyWe! Perheen Apulainen: Tarjouskoodeja luvassa!

HeyWe! -sovelluksesta ollaan julkaisemassa uutta versiota ja sen pitäisi olla ladattavissa Nokia Kaupassa ensi viikon loppuun mennessä, uudessa versiossa tulee muun muassa ominaisuus jonka kautta voidaan syöttää tarjouskoodi mikäli sellaisen sattuu omistamaan.

Saimme käyttöömme tarjouskoodin jonka avulla saat HeyWe! -palvelun 6kk käytön ilmaiseksi! Normaalihinta 30 päivän kokeilujakson jälkeen on 2€ / kk / perhe.

Tarjouskoodi tullaan julkaisemaan tässä artikkelissa ensi viikon loppuun mennessä ja se toimii 10 kertaa, eli kymmenen nopeinta saa nauttia tarjouskoodista! Seuraa blogia mikäli tarjouskoodi kiinnostaa, ilmoitamme tarjouskoodista pikauutisissa, Facebookissa ja Twitterissä.

Warning!

TARJOUSKOODI: hw14b

Muista myös lukea esittelymme HeyWe! -sovelluksesta!

Kiitokset tarjouskoodista HeyWe! -tiimille! :)

HeyWe!


 • ezmo

  Ei auttanut. Asensin sovelluksen myös toiseen puhelimeen (jossa sitä ei ole aiemmin ollut) ja siihenkin tuli tuo vanhempi versio. Tämä ongelma on esiintynyt viime aikoina useilla sovelluksilla Nokia-kaupassa. :-/

  No, toivottavasti joku edes saa tarjouskoodit hyödynnettyä, minun osalta jäivät nyt hyödyntämättä! :-(

  • n8fin

   Tämä on kyllä kiusallista. Sama ongelma ollut jo pitkään näiden sovellusten päivityksessä. Ei meinaa saada millään päivitettyä, vaan aina lataa sen vanhan version ja ilmoittaa uudesta päivityksestä… mrrr! :(

 • ezmo

  Nokia-kauppa jakaa yhä vanhaa 1.2.0 versiota ohjelmasta johon tarjouskoodia ei pääse syöttämään. Kauppa kyllä ilmoittaa päivityksestä, mutta päivitys asentaa vanhan version!

  • n8fin

   Poista vanha versio ja asenna sovellus Nokia Kaupasta uudelleen.