«

»

Helpota perhe-elämää, HeyWe! Perheen Apulainen v1.2.0

Haluatko pitää perheesi kanssa tiiviimpää yhteyttä? Onko perheesi elämä kiireellistä? HeyWe! on Oululaisen Cosmic Gekko teknologiayhtiön kehittämä sovellus, jonka takoitus on yksinkertaisesti helpottaa arkielämää ja näin saada perheellesi lisää aikaa olla entistäkin enemmän yhdessä. Palvelua mainostetaan muun muassa helppokäyttöisenä ja lapsiystävällisenä.

Mitä sovelluksen / palvelun avulla sitten voidaan tehdä?
Ensinnäkin sovellus sisältää niin sanotun perhekalenterin joka toimii yhdessä puhelimen kalenterin kanssa. Kalenteri merkinnät päivittyvät automaattisesti jokaiselle perheenjäsenelle, mutta merkinnöissä voidaan myöskin valita ketä merkintä koskee, näin voidaan olla näyttämättä muille perheenjäsenille tiettyjä merkintöjä, eihän vaimon ihan kaikkea sentään tarvitse tietää… :D

Karttapalvelu tuo turvaa etenkin lapsiperheille. Sen avulla näet missä kukakin milloinkin on. Oman sijainnin jakamisen voi tietysti jokainen myöskin estää, sillä pitäähän yksityiselämääkin olla.

Viestit / chatti, täysin ilmainen (kiinteä internetyhteys) viestittely helpottaa tietysti arkielämää.

Muistilaput, erittäin hyödyllinen vaikkapa kauppalistan käytössä, sillä tämäkin palvelu päivittyy automaattisesti jokaisen nähtäville. Vaimo kauppaan ja itse katselet kotona mitä jääkaapista puuttuu ja merkkaat kauppalistaan, vaimo näkee kaupassa jatkuvasti päivittyvän kauppalistan ja tekee ostokset sen mukaan… tai ehkä tämä kannattaisi tehdä toisinpäin… ;)

Täysin suomenkielinen ja loistava / innovatiivinen palvelu! Toimii sulavasti ja on mielestäni pidetty tarpeeksi yksinkertaisena! Ehdottomasti lataamisen arvoinen. Kotisivuilta löytyy lisää infoa, sekä ohjeita.

Important!

Sovelluksen kuvaus Nokia Kaupassa:

HeyWe! Perheen Apulainen on ainoa tarvitsemasi palvelu perheesi viestittelyyn. HeyWe! on hauska ja helppokäyttöinen palvelu, tarjoten perheellesi yhteisen kalenterin, jaettavat ostoslistat ja muistilaput, viestittelymahdollisuuden sekä kartan perheenjäsenten paikantamiseen.

HeyWe! on saatavilla kaikilla suurimmilla puhelinalustoilla. Kokeile nyt ilmaiseksi!

Ilmainen koeaika alkaa kun luot uuden perheen ja kestää vähintään 30 päivää. Voit jatkaa käyttöä maksamalla mikromaksun.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Nokia Kaupasta, mutta käyttö on ilmaista vain 30 päivää, jonka jälkeen pitää maksaa jonkinlainen “mikromaksu”??? Yritän vielä selvittää hintaa ja päivitän sen tänne kunhan saan sen selville.

Päivitys, hintatiedot: Ilmaisen tutustumisjakson jälkeen perhekohtainen kuukausimaksu on 2 euroa. Perheessä voi olla maksimissaan 10 henkeä, joten useamman hengen perheessä kulut jäävät kohtalaisen pieniksi. Vuotuinen perhekohtainen maksu on 10 euroa.

Tarjouskoodi tulossa! Lue lisää!

HeyWe! Perheen Apulainen v1.2.0

HeyWe! Perheen Apulainen v1.2.0

HeyWe! Perheen Apulainen v1.2.0

HeyWe! Perheen Apulainen v1.2.0

 


 • Appleisti

  Hyvä blogi!

  Jaetut muistiinpanot on todellakin mainio juttu.

  Sovelluksin saa myös iphonelle sekä android -puhelimille.

  Suosittelen myös lataaman ja kokeilemaan.

  • n8fin

   Kiitos!

   Windows Phonelle ei ole vielä saatavilla, mutta ehkä tulle joskus myöhemmin, mikäli Windows -puhelimet lähtevät “liitoon”… :)