«

»

Facebook -sovellus fMobi v3.0.0

Ilmoitimme tänään aamulla pikauutisissa fMobin päivityksestä joten tarkastellaan tässä artikkelissa hieman tarkemmin mitä kaikkea uutta versio v3.0.0 tuo tullessaan. fMobin -sivujen mukaan uuteen versioon on tehty yli 25 muutosta ja ehkä odotetuimpia ja toivotuimpia uudistuksia on oma widgetti josta näkee viimeisimmät tilapäivitykset, ilmoitukset ja viestit. Widgetti ei ole ehkä niin suuri kuin olisi toivonut, mutta koska kehittäjä Juuso Kosonen kuuntelee hyvin käyttäjien kommentteja ja mielipiteitä niin ehkäpä saamme vielä jossain vaiheessa suuremman widgetin jossa esim. tilapäivitysten selaaminen tapahtuisi skrollaamalla ylös/alas. Tästähän oli jo aiemmin viitteitä.

Sovellus tallentaa välimuistiin kaikki kuvat (profiilikuvat, valokuvat, ikonit jne) joka nopeuttaa fMobin käyttöä, välimuisti tyhjenee automaattisesti tietyn väliajoin, mutta nyt sen voi tyhjentää myöskin manuaalisesti sovelluksen asetuksista kohdasta “Clear cache”. Facebook muutti jokin aika sitten näkymäänsä ja mukaan tuli tämä ns. “Timeline” ja sen mukana kansikuva jossa profiilikuvan lisäksi näytetään käyttäjän valitsema suurempi kuva, nyt tämäkin näytetään fMobissa sellaisenaan kuin se näkyy tietokoneella.

Widgetti

Widgetti

Välimuisti

Välimuisti

Kansikuva

Kansikuva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä muuta? Yksityisyys asetukset ovat nyt myös mukana, eli voit vaihtaa tilaa kenelle tilapäivitys tai kuva näytetään (tuttavat, perhe, läheiset kaverit jne). Paikanjakoon on integroitu Nokia Kartat josta näet paikan suoraan kartalla. Nettisivujen ylläpitäjille on nyt tehty mahdolliseksi kirjautua sivuston nimellä joka on erittäin hyvä uudistus, ainoa miinus tässä on se, ettei silloin ole mahdollista käyttää hakua, eikä esim. ilmoituksia näe fMobin etusivulla. Lisäksi sovellukseen on tehty muitakin pieniä muutoksia kuten, optimoitu RAM-muistin käyttöä, uusittu tyyli  valokuville/albumeille, sekä chat -keskustelulle. Loistavaa!!

Sovelluksen voi ladata Nokia Kaupasta hintaa 2€.

Yksityisyys

Yksityisyys

Paikan jako

Paikan jako

Kirjaudu sivuna

Kirjaudu sivuna