«

»

Ei enään maksullisia tekstiviestejä, WhatsApp Messenger v2.6.89

WhatsApp on yksi parhaista ja varmasti yksi suosituimmista sovelluksista. Sovelluksen tarkoitus on hyvin yksinkertainen, ei enään maksullisia tekstiviestejä. Voit siis lähettää viestejä kavereillesi täysin ilmaiseksi, mikäli puhelimessasi on kiinteähintainen nettiyhteys, lisäksi sovellus toimii lähes kaikilla mahdollisilla puhelimilla (Android, iOS, Symbian, Windows Phone, BlackBerry).

Sovelluksen avulla onnistuu myöskin kuvien, videoiden, paikkatietojen, äänitiedostojen (nauhoitus) ja yhteystietojen lähetys. Lisäksi uusimmassa versiossa v2.6.89 on lisätty ominaisuus joka lisää puhelimen lähetysikkunaan vaihtoehdon “Via WhatsApp”, tämä tarkoittaa sitä, että voit lähettää kuvia nyt myös suoraan galleriasta tai vaikkapa jonkun tiedoston suoraan tiedostonhallinnan kautta, todella loistava uusi ominaisuus. Sovelluksen mukana tulee myöskin widgetti joka näyttää saapuneet viestit.

Käyttöönotto on helppoa, sillä annat vain oman puhelinnumerosi ja sovellus tarkistaa automaattisesti yhteystiedoista kenellä kaikilla WhatsApp on käytössä. Muutama vinkki vielä loppuun, voit sulkea sovelluksen ihan huoletta, sillä se odottaa “taustalla” ja käynnistyy automaattisesti mikäli joku lähettää sinulle viestin. Lisäksi kun lähetät viestin, saat näkyviin kaksi vihreää merkkiä joista ensimmäinen tarkoittaa sitä, että viesti on mennyt WhatsApp -palvelimelle ja jos/kun saat toisen merkin tiedät silloin, että viesti on mennyt kaverisi puhelimeen.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Nokia Kaupasta tai sitten suoraan WhatsApp -sivustolta.

Important!

Päivitys 18.5.2012: Aiemmin tänään WhatsApp oli juuri päivitetty versioon v2.6.89, mutta muutamaa tuntia myöhemmin versio muuttui jälleen ja nyt uusin versio näyttäisi olevan v2.6.90.

Päänäkymä

Päänäkymä

Lähetä "Via WhatsApp"

Lähetä “Via WhatsApp”

Liitteen lähetys

Liitteen lähetys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About

About

Widgetti

Widgetti

Tilastoja

Tilastoja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • jokke

  onko whats appilla soittaminen ilmaista

  • http://www.wpuhelin.com/ WPuhelin

   Ei, vaan jos klikkaat Whatsappissa “Soita”, niin se soittaa ihan normaalin puhelun matkapuhelinliittymän kautta.

 • Vepa

  Voiko tän ladata Samsungin puhelimeen? tän puhelimen merkki on GT-S5230…

 • juniori

  Hyvin toimii viestittely mutta sovellus käynnistää aina nettiyhteyden ei-aktiiviseen tilaan vaikka kuinka yrittäisi katkaista.(siis silloinkin, kun on poistunut eikä käytä sitä eli kun se on toiminnassa taustalla) Eli kysyisin kuluttaako tuo akkua tuo ei-aktiivinen nettiyhteys? Entä kuluttaako itse sovellus paljon akkua? Googlella tuli ristiriitaista tietoa.

 • dropin

  iha paras appsi