«

»

Aseta kellosi täsmälleen oikeaan aikaan, ClockSync v1.0.0

Jos haluat pysyä niin sanotusti “ajan tasalla”, niin nykypäivänä ensimmäinen mitä pitää tehdä on asettaa tietysti puhelimen kello oikeaan aikaan, eikö vain? Sehän on helppoa kun katsoo ajan toisesta kellosta jonka luulee olevansa oikeassa. Jos haluat puhelimen kellon täsmälleen oikeaan aikaan lataa sovellus nimeltä ClockSync, se nimittäin hakee ja päivittää puhelimesi kellon atomikellon aikaan, atomikellot ovat maailman tarkimpia kelloja. Sovellus käyttää hyväkseen NTP -tekniikkaa josta voit halutessasi lukea lisää Wikipediasta.

Sovelluksen käyttöliittymä on hieno ja toimii nopeasti ja pehmeästi, kellonajan synkronointi atomikellon kanssa ei vaadi mitään muuta kuin valitaan “Sync” jolloin sovellus hoitaa homman muutamassa sekunnissa. Asetuksista löytyy NTP -servereiden osoitteet joita voi halutessaan muuttaa. Oma kelloni oli pielessä 132,2 sekuntia. Suosittelen ehdottomasti lataamaan sovelluksen.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Nokia Kaupasta.

Päänäkymä

Päänäkymä

Synkronointi

Synkronointi

Asetukset

Asetukset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • erh4be

  omituista.. luulisi että jos kerran synkkaa kellon oikeaan tällä ohjelmalla niin seuraavalla synkkauksella ohjelma ilmoittaisi ettei heittoa ole. tosiasiassa ohjelma herjaa joka synkkauksen jälkeen että kello ei ole oikeassa. aina on muutaman sekunnin väärässä.

  • APH

   Luultavasti joitakin millisekunteja väärässä, ennemminkin.

 • kootee

  Mutta kyllähän nokialainen osaa hakee oikeen kellonajan ilman mitään lisäohjelmiakin.. Jostain 3310 lähtien ollu automaattinen ajan päivitys.

  • n8fin

   Mutta se ei ole täysin oikea aika. Tällä voidaan hakea siis täysin oikea aika tai ainakin niin tarkka aika kuin se nyky tekniikalla on mahdollista.

 • APH

  Erittäin onnistunut softa niin ulkoasun kuin toiminnallisuuden kannalta, suosittelen itsekin!